Behandelverbod

Behandelverbod

Datum: 24-06-2024

Het is mijn wens dat er géén levensverlengende medische handelingen worden uitgevoerd in geval ik in een of meer van onderstaande situaties kom te verkeren:

Vink hier aan wat van toepassing is.

Ik handhaaf dit besluit ook als mijn bewustzijn mocht verminderen, en ik niet meer in staat ben mijn wensen te uiten.

Ik verleen mijn artsen toestemming om uitsluitend (medische en verpleegkundige) behandelingen toe te (laten) passen die niet gericht zijn op levensverlenging. Ik vraag de huisarts en/of de behandelend medisch-specialist dringend ook waarnemers of andere zorgprofessionals over dit document in te lichten, of in ieder geval naar de letter en de geest van dit document te handelen.

Handtekening:Dit behandelverbod is gebaseerd op een document van Huisartsenpraktijk Versteeg & Koenders uit Veghel.

De informatie die je invult in dit formulier wordt niet in onze database opgeslagen, maar er wordt een PDF-bestand gegenereerd en ter download aangeboden.

Toelichting

Hiernaast kun je het formulier "Behandelverbod" invullen. Selecteer of vul de gegevens in die voor jou van toepassing zijn. De velden die je dient in te vullen, zijn in een lichtgeel kader geplaatst. De andere teksten zijn alvast door ons ingevuld; wel zo eenvoudig.

Door op de knop "Download" te klikken, wordt een PDF-document gemaakt met het ingevulde formulier. Dit document kun je opslaan, uitprinten en op een veilige plaats bewaren.

De gegevens die je invult in het formulier, worden niet in onze database opgeslagen. Zo blijven de gegevens veilig en niet benaderbaar van buitenaf.

Als je wilt, kun je het formulier ook direct per e-mail laten verzenden. Vink hiervoor, onderaan het formulier, de optie "Stuur PDF per e-mail" aan. Vervolgens kun je het e-mailadres, en indien gewenst het e-mailadres van een vertrouwenspersoon, invullen.

Bekijk de veel gestelde vragen over:

Medische beslissingen Uitvaartwensen vastleggen Een eenvoudige crematie regelen

Direct telefonisch contact

Overlijden melden? Bel 088 - 605 1215.

Of je kunt hieronder je contactgegevens invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

2021-2024 © Exit.nl