Over ons

Wie zijn wij?

Maak hieronder kennis met de ervaren experts op het gebied van uitvaartzorg, palliatieve zorg en levenseindezorg.

Onze experts

Peter van Schaik Verzorgt de crematies voor Exit.nl

Peter van Schaik (1970) heeft Economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 1996 startte hij met uitvaart.nl, een informatieve site over alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Daarna volgden nog een groot aantal sites zoals palliatievezorg.nl (voor ongeneeslijk zieken), groeneuitvaart.nl (voor milieuvriendelijke uitvaarten) en condoleance.nl (voor online gedenken en condoleren). In 2017 startte hij met Top Uitvaarten. Peter is deskundig, gedreven en beschikt over een breed netwerk om al je uitvaartwensen te kunnen realiseren.

E-mail: info@exit.nl
Telefoon: 06-4897 4500

Viktoriya Ahafonova Maakt de offertes, begrotingen en eindnota’s voor Exit.nl

Viktoriya Ahafonova (1978) is geboren in Oekraïne en verhuisde in 2006 naar Nederland. Ze is de echtgenote van Peter en mede-eigenaar van Top Uitvaarten. Zij zorgt ervoor dat je snel en transparant inzicht krijgt in de financieel-administratieve kant van de uitvaart.

E-mail: planning@exit.nl
Telefoon: 06-5421 8562

Rob Bruntink Is medeverantwoordelijk voor alle informatie over medische beslissingen

Rob Bruntink is als freelance-journalist al meer dan 25 gespecialiseerd in palliatieve zorg en levenseindezorg. Hij is onder meer hoofdredacteur van het vakblad Pallium en webmaster van palliatievezorg.nl. Daarnaast schreef hij vele boeken over palliatieve zorg en verzorgt hij lezingen en scholingen over het onderwerp. In 2013 richtte hij - samen met Mariska Overman - Bureau MORBidee op, een bureau dat gespecialiseerd is in communicatie over het levenseinde. Vanuit Bureau MORBidee zijn diverse materialen ontwikkeld die het praten over de dood kunnen vergemakkelijken, zoals gesprekshulpen en boekjes.

E-mail: bureaumorbidee@gmail.com
Telefoon: 06-5552 7290

Mariska Overman Is medeverantwoordelijk voor alle voor alle informatie over medische beslissingen

Mariska Overman is docent levensbeschouwing en filosofie van origine. Ze werkte enkele jaren bij een uitvaartonderneming, en richtte daar een scholingsinstituut voor zorgprofessionals op. Ze is columnist van vakblad De Begraafplaats en schrijver, o.a. van thrillers en historische werken. Met Rob Bruntink vormt zij Bureau MORBidee, een bureau dat gespecialiseerd is in communicatie over het levenseinde. Samen schreven zij o.a. de bestseller Levenseindegesprekken. Een whitepaper voor zorgverleners en Ik weet niet wat ik zeggen moet. Hoe praat je over dood, verlies & rouw?.

E-mail: bureaumorbidee@gmail.com

Mr. Willem van der Putten Beantwoordt veelgestelde vragen over uitvaarten voor Exit.nl

Juridisch adviesbureau Van der Putten te Velp is gespecialiseerd in het lijkbezorgingsrecht en het bestuursrecht. Het bureau geeft adviezen en voert zonodig gerechtelijke procedures. Niet alleen bedrijven, non-profit instellingen, notariaat en overheden zijn haar klanten, maar ook particulieren. Deskundigheid, resultaat en kostenbeheersing staan voorop. Mr. Van der Putten schrijft boeken, artikelen en commentaren bij rechterlijke uitspraken, geeft lezingen en heeft functies bij diverse bedrijven en organisaties. Aan een telefonisch consult of schriftelijk advies zijn kosten verbonden. Het stellen van een vraag via de site is altijd gratis en vrijblijvend. Als tot een opdracht wordt besloten is het resultaat meestal succesvol. Een advies leidt bijna nooit tot de conclusie dat iets niet kan; aangegeven wordt hoe wel resultaat kan worden geboekt. Mr. Van der Putten heeft ruim 30 jaar ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en kort gedingen.

Bekijk de veel gestelde vragen over:

Medische beslissingen Uitvaartwensen vastleggen Een eenvoudige crematie regelen

Maak kennis met onze medewerkers

Peter van Schaik

Juanita Konijn

Sjaak Sijm

Joanne Trompert

Direct telefonisch contact

Overlijden melden? Bel 088 - 605 1215.

Of je kunt hieronder je contactgegevens invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

2021-2024 © Exit.nl