Over ons Recensies

Exit.nl recensies

Hieronder vind je een overzicht van reacties, recensies en ervaringen van onze klanten.

Recensies en ervaringen met Exit.nl

Alles vooraf vastgelegd

"Sinds de start van het medische traject in het ziekenhuis wist k dat de kans zou bestaan dat ik zou komen te overlijden. Het is niet anders. Wat ik fijn vind is dat ik alles goed kan achterlaten. Ik heb de euthanasieverklaring geprint en klaarliggen. En de crematie ook geregeld. Zo weet ik zeker dat ik verzekerd ben van een sobere uitvaart. De rest laat ik na, dan hebben anderen er ook wat aan. Deze site spreekt me aan door de heldere uitleg. Fijn dat er zoiets is Anne jan"

Anna Maria

"Geachte meneer van Schaik, beste Peter Graag wil ik u nog heel hartelijk bedanken voor de buitengewoon voortvarende, efficiënte en invoelende wijze waarop u mij door het uitvaart-traject van mijn broer Albert hebt geloodst. Ik ben werkelijk onder de indruk hoe op de juiste momenten de “to do’s” herhaalde en de ander mogelijkheden en opties wist aan te geven zonder belerend te zijn. Ook was alles glashelder v.w.b. de kosten verbonden aan keuzes. En dit alleen maar via de telefoon. Ongelooflijk. U bent een vakman. Hoop dat veel mensen u zullen kunnen vinden op zo’n moeilijk moment. Met vriendelijke groet, Anna Maria"

Aron Peters

"Dankjewel voor de goede uitvaart. Nette, duidelijke en snelle communicatie met Peter gehad. Heeft me via mail en telefoon te woord gestaan en veel informatie gegeven waar ik ook rekening mee kon houden voor en na de uitvaart."

Respectvol en zonder verrassingen

"Vanuit Amsterdam is de directe uitvaart van mijn vader (Sneek) prima begeleid. Respectvol en zonder verrassingen. Diverse ongevraagde maar welkome contactmomenten over het verloop, waar we (bewuste keuze) zelf niet direct bij aanwezig waren. Bedankt, ook namens mijn moeder. Tanja"

Roos

"Exit.nl heeft de uitvaart van mijn moeder heel goed verzorgd. Het contact was heel prettig, er was een ontspannen benadering. Er werd goed geluisterd naar onze specifieke wensen, en er werd prima invulling aan gegeven."

Bekijk de veel gestelde vragen over:

Medische beslissingen Uitvaartwensen vastleggen Een eenvoudige crematie regelen

Direct telefonisch contact

Overlijden melden? Bel 088 - 605 1215.

Of je kunt hieronder je contactgegevens invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

2021-2024 © Exit.nl