Financiën

Financiën

Hier kun je je financiële situatie voor je nabestaanden verduidelijken. Heb je een uitvaartverzekering? Of is er een spaargeld? En wie wil je machtigen om hier gebruik van te maken. Hoe meer je invult, hoe duidelijker het wordt voor je nabestaanden.

Mijn uitvaartverzekeringen

Verzekeringsmaatschappij

Verzekeringsmaatschappij

Verzekeringsmaatschappij

Verzekeringsmaatschappij

Andere verzekeringen

Zet hier op een rijtje welke andere verzekeringen er moeten worden stopgezet

Ziektekostenverzekering

Inboedelverzekering

Autoverzekering

Reisverzekering

Andere verzekeringen

Spaar- en beleggingsrekeningen

Spaar- en beleggingsrekeningen

Datum: 24-06-2024

Bitcoin tegoeden

Machtigingen

Na je overlijden is het belangrijk dat je partner, kinderen of vertrouwenspersoon toegang krijgen tot je rekening. De regels hierover verschillen per bank. Informeer bij je eigen bank hoe je dit het beste kunt aanpakken.

De informatie die je invult in dit formulier wordt niet in onze database opgeslagen, maar er wordt een PDF-bestand gegenereerd en ter download aangeboden.

Toelichting

Hiernaast kun je het formulier "Financiën" invullen. Selecteer of vul de gegevens in die voor jou van toepassing zijn. De velden die je dient in te vullen, zijn in een lichtgeel kader geplaatst. De andere teksten zijn alvast door ons ingevuld; wel zo eenvoudig.

Door op de knop "Download" te klikken, wordt een PDF-document gemaakt met het ingevulde formulier. Dit document kun je opslaan, uitprinten en op een veilige plaats bewaren.

De gegevens die je invult in het formulier, worden niet in onze database opgeslagen. Zo blijven de gegevens veilig en niet benaderbaar van buitenaf.

Als je wilt, kun je het formulier ook direct per e-mail laten verzenden. Vink hiervoor, onderaan het formulier, de optie "Stuur PDF per e-mail" aan. Vervolgens kun je het e-mailadres, en indien gewenst het e-mailadres van een vertrouwenspersoon, invullen.

Bekijk de veel gestelde vragen over:

Medische beslissingen Uitvaartwensen vastleggen Een eenvoudige crematie regelen

Direct telefonisch contact

Overlijden melden? Bel 088 - 605 1215.

Of je kunt hieronder je contactgegevens invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

2021-2024 © Exit.nl